Det finns många olika sätt för den som vill tjäna pengar utan att lämna hemmet, här kommer några tips och råd för hur du ska göra för att få en extra inkomst.

  • Fylla i undersökningar online. Detta är sällan någonting som man kan leva på, det kan dock hur som haver inbringa en extra inkomst och det är vanligt att man kan få upp till 50 kronor för de undersökningar som man fyller i och detta är för många en mycket betydande extra inkomst. Om du är i behov av extra klirr i kassan utan att du för den sakens skull vill lämna hemmet så är detta något för dig.
  • Telefonförsäljning är ofta någonting som du kan göra från tryggheten i ditt eget hem, det går till så att du blir anställd av ett företag och därefter får du arbeta hemifrån på dina egna tider; du bör dock ha i åtanke att du givetvis inte kan bestämma din arbetstider precis som du vill här. Du kan inte ringa till potentiella kunder mitt i natten då detta kommer att leda till att de blir riktigt irriterade på dig och du kommer inte ha chansen att sälja någonting alls tills dessa kunder.
  • Spela på casino är en fantastisk möjlighet för den som vill ha in lite extra pengar, en stor fördel är det faktum att du inte behöver sätta in riktiga pengar för att du ska kunna spela om riktiga pengar. Idag finns det så pass många erbjudanden online som gör att du kan spela helt gratis, med hjälp av free spins har du chansen att vinna en riktig jackpott och det är en otrolig möjlighet för dig som vill tjäna lite extra pengar. Dessutom sägs det att du har extra stor chans att vinna om du inte har spelat förut, spelare över hela världen tror nämligen mycket starkt på något som kallas för nybörjartur.
  • Sälj de saker som du inte längre behöver, till exempel på blocket; detta kommer att leda till att du får mer klirr i kassan samtidigt som du får mer plats över hemma. Du kommer sannolikt att uppleva detta som frigörande och de som vill köpa får givetvis komma hem till dig och hämta grejerna. På så sätt kan du tjäna pengar utan att du behöver lämna ditt hem. Detta kräver dock lite ansträngning då du måste rensa samt se till att möta upp de som kommer för att köpa dina saker.
  • Home partyn kan faktiskt vara hemma hos dig. Har du ett stort intresse för smink eller tupperware? Då kan detta faktiskt vara helt perfekt för dig och du har chansen att bjuda in gäster hem till dig, visa upp det du har att sälja samtidigt som ni garanterat kommer att ha det riktigt trevligt. Detta är mycket roligt samtidigt som det garanterat kommer att inbringa extra klirr i din kassa. De märken som man kan sälja via home partyn är redan sedan tidigare ofta mycket populära vilket gör att det är väldigt enkelt att sälja dessa produkter