Efter att vi låste kontoret igår hängde Andreas på mig hem och grillade hamburgare. Det blev förstås en del jobbsnack och mest var framtida strategier som diskuterades. Det börjar ju bli en del bollar i luften nu och förutom Priskraft, nisch och länkhanteringsverktyget har vi en del övriga projekt på gång. De senaste veckorna har vi haft en programmerare som jobbar heltid på att ta fram en plattform till vår del i nästa generations affiliatemarknadsföring. Den första versionen är snart klar och då berättar vi mer om detta.

Efter den sena grillkvällen igår bestämde vi oss för att vi skulle få en liten sovmorgon idag. Så kontoret öppnades först klockan tio imorse. Vi började dagen med att lansera de sista två innehållssidorna för ett litet tag framöver. Det blev en sida om bingons historia och en om betting. Jag satt i över en timme och försökte hitta bra bettingrelaterade bilder på både iStockphoto, Stock.XCHNG och Stockxeprt. Allt jag ville ha var en tipskupong där man fick se hela kupongen, om den var på engelska spelade ingen roll. Men det fanns ingen! (Så om någon fotograf läser detta, där kan ni nog göra en slant )

Jag tvingades ge upp strax innan 12 för då var det dags att äta lunch och förbereda dagens möte. På mötet diskuterade vad vi kunde göra gällande affiliatemarknadsföring, sökmotoroptimering, marknadsföring i sociala medier samt allmän rådgivning kring e-handel. Det finns en hel del saker att förbättra på kundens sajt vilket är kul för att då kommer resultatet att synas snabbare (om vi nu får jobbet).

Efter mötet stack jag ner till Konsum och hämtade spelkuponger. Dessa fotades, editerades i photoshop och slängdes till sist upp på bettingsajt.se. Bilden på fotbollen har jag däremot inte tagit, den hittade jag på Stock.XCHNG.

 

PS: Jag hörde och såg precis den Spotify-marknadsföring vi hjälp Right Livelihood Award med.  De blev i förra veckan kontaktade av Spotify som erbjöd dem gratis reklamutrymme. Vi ville inte vara sämre och bjöd dem på en banner och hjälp med ljud- och bildfiler.

Taggar: , , ,