Poster taggade med ‘24hbc’

Tidsskillnad.nu lanserad

Under 24 hour business camp drog vi upp sajten Tidsskillnad.nu, och nu är buggarna fixade (de som vi visste om). Därför lanserar vi nu sajten officiellt. Så nästa gång du vill veta vad klockan är i någon annan del av världen, använd Tidsskillnad.nu    Läs mer om vårt deltagande på 24hbc h&au ... Läs mer!

Vi deltar i 24hbc 2011

Vi fick tag i en reservplats till webbentreprenörskonferensen 24 hour business camp 2011. Eftersom att Andreas har barnen denna vecka fick jag ta den betungande rollen att representera Dream Builders på Yasuragi i Stockholm. Under 24 timmar ska vi deltagare, antingen i team eller själva, skapa och lansera ett webbprojekt. Förra gången lanserade vi Turistguider.se [&hel ... Läs mer!

Lucka 9

Under lucka 9 presenterar vi återigen en av våra egna sajter. Sidan har haft svårt att accepteras av Google, men syns nu äntligen på topp 10 på termen reseguider. Lucka 9 – Turistguider Som våra trogna bloggläsare kommer ihåg så startade vi Turistguider.se under 24 hour business camp 2009. Sajten lever vidare och har blivit [&hel ... Läs mer!

Gott nytt år

Nu är det bara några timmar kvar av året.  Andreas och jag vill passa på att tacka alla våra bloggläsare, kunder, leverantörer och andra samarbetspartners för ett mycket bra 2009. Samtidigt passar en summering av året som gått bra, här kommer ett par milstolpar: Vi började arbeta heltid i företaget i slutet av Januari. De [&hel ... Läs mer!

Lite uppdateringar på turistguider.se

Nu har det gått ett par veckor sedan 24 hour business camp gick av stapeln. Vi har under den tiden gjort en hel del uppdateringar på Turistguider.se, de viktigasta punkterna är: Många fler reseguider. – Nu har vi 27 aktiva destinationer 14 i produktion. Målet är minst 100 reseguider inom det närmaste halvåret. Valutakurser från [&hel ... Läs mer!

här fungerar Turistguider.se

Detta är ett blogginlägg skapat under Dream Builders medverkande i 24 hour business camp 2009. Under 24 timmar skapar vi sajten turistguider.se som ska bli en avancerad blandning mellan reseguide och länkkatalog. Målet är att den ska samla nätets alla reseguider på samma ställe. Nu är sajten live efter 24 timmars utvecklande. Lite kort kan [&hel ... Läs mer!

Nu går jag och lägger mig

Detta är ett blogginlägg skapat under Dream Builders medverkande i 24 hour business camp 2009. Under 24 timmar skapar vi sajten turistguider.se som ska bli en avancerad blandning mellan reseguide och länkkatalog. Målet är att den ska samla nätets alla reseguider på samma ställe.  Det har varit en riktigt stressig eftermiddag, kväll och natt. Jag [&hel ... Läs mer!

Ny design för turistguider.se

Detta är ett blogginlägg skapat under Dream Builders medverkande i 24 hour business camp 2009. Under 24 timmar skapar vi sajten turistguider.se som ska bli en avancerad blandning mellan reseguide och länkkatalog. Målet är att den ska samla nätets alla reseguider på samma ställe.   Nu har vi fått en uppdaterad design från vår designer… [&hel ... Läs mer!

Första designförslaget

Detta är ett blogginlägg skapat under Dream Builders medverkande i 24 hour business camp 2009. Under 24 timmar skapar vi sajten turistguider.se som ska bli en avancerad blandning mellan reseguide och länkkatalog. Målet är att den ska samla nätets alla reseguider på samma ställe.   Nu har vi fått det första designförslaget:     Generellt [&hel ... Läs mer!

Designens struktur

Detta är ett blogginlägg skapat under Dream Builders medverkande i 24 hour business camp 2009. Under 24 timmar skapar vi sajten turistguider.se som ska bli en avancerad blandning mellan reseguide och länkkatalog. Målet är att den ska samla nätets alla reseguider på samma ställe.  Så här vacker blev vårt förslag till turistguider.se’s struktur  (Observera att [&hel ... Läs mer!

Resebokningen

resor

Vi driver Resebokningen.se som är en prisjämförelsetjänst för flygresor. Vårt mål är att hjälpa dig hitta billiga resor!

Exempel på våra sajter

Dream Builders
Hornsgatan 15
118 46 Stockholm