Poster taggade med ‘Berlin’

Gott nytt år

Nu är det bara några timmar kvar av året.  Andreas och jag vill passa på att tacka alla våra bloggläsare, kunder, leverantörer och andra samarbetspartners för ett mycket bra 2009. Samtidigt passar en summering av året som gått bra, här kommer ett par milstolpar: Vi började arbeta heltid i företaget i slutet av Januari. De [&hel ... Läs mer!

Dream Builders i Berlin

Nu var det över en vecka sedan vi kom hem från vår resa till Berlin. Andreas har redan rapporterat sin skildring så nu är det min tur. Anledningen till resan var främst för att träffa den person på Zanox som vi haft kontakt med under tillverkande av vår BMI-widget. Men vi hade också ett flertal [&hel ... Läs mer!

Hotell bokat till Berlinresan

Nu har vi bokat hotell till vår resa till Berlin. Det blev Suitehotel Berlin Potsdamer Platz bokat via hotels.se. Det var ett relativt billigt hotell med bra betyg och rum som verkar riktigt nice. Det ligger centralt också vilket är skönt för då slipper vi hyra bil. Här kommer lite bilder: Trevliga och stora rum [&hel ... Läs mer!

Häng med Dream Builders till Berlin

Igår bokade Andreas och jag en riktigt billig resa till Berlin mellan den 31 augusti och 2 september. Nu bjuder vi in fler internetentreprenörer att följa med. Det blir tre heldagar med trevligt sällskap och utgång i den tyska huvudstaden. Men det bästa med allt är att biljettpriset bara blev 1 kr 🙂 Om du [&hel ... Läs mer!

Resebokningen

resor

Vi driver Resebokningen.se som är en prisjämförelsetjänst för flygresor. Vårt mål är att hjälpa dig hitta billiga resor!

Exempel på våra sajter

Dream Builders
Hornsgatan 15
118 46 Stockholm