Poster taggade med ‘domännamn’

Billiga resor

Som ni som följer oss på Dream Builders vet så satsar vi mycket på resor. På senare tid har vi börjat leta efter lämpliga domännamn att köpa upp för ett bygga tjänster på. Igår blev äntligen en av affärerna klara och det gäller domännamnet billigaresor.nu. Som ni förstår kommer temat på sidan vara just billiga resor, och [&hel ... Läs mer!

Ibland har man tur

Häromdagen så blev jag tipsad av branschkollegan Kristofer som arbetar på företaget Obiitech att domännamnet Malaga.nu var ledigt. Så snabbt som attan gick jag till Loopia för att kolla om den verkligen var ledig, och det var den. Denna domän passar ju verkligen in i vår portfölj av domännamn och vår resesatsning som vi har. [&hel ... Läs mer!

Skatteregler vid köp av webbplatser

OBS! Denna text baseras sig på bolag som håller på med Internetmarknadsföring. Vi driver webbplatser i syfte att tjäna pengar på dessa. Vid inköp av webbplats menar vi köp av en befintlig sida som funnits på webben ett tag, vi menar inte när man som företag bygger upp sin egen webbplats.   Just nu har [&hel ... Läs mer!

Sajtmaskinen fortsätter

Nu har två arbetsveckor gått sedan vi bloggade sist. Det är inte alls ok, det vet vi! Men sen Marcus kom till oss har vi fått igång en riktig sajtmaskin. Att slänga ut en sida om dagen är inga problem alls och sedan förra bloggposten har vi lanserat 25 sidor om allt från dubbdäck till [&hel ... Läs mer!

Händer i veckan

Denna vecka är det fokus på nya innehållssidor som gäller. Artiklar är beställda, nya webbhotellspaket köpta och domännamn registrerade. Dessutom hittade vi ett par bra domännamn, som vi glömt bort att vi hade, när vi igår gjorde en inventering av domännamnsinnehavet (ungefär som jag gjorde med våra innehållssidor). Veckan kommer också att bli en överlämningsvecka [&hel ... Läs mer!

Ny design på väg

Idag har vi tagit tid till att gå igenom hur vi vill att nya designen till dreambuilders.se ska se ut. Jobbat är nu ivägskickat till vår designer så förhoppningsvis kan den vara kodad och klar senast i slutet av nästa vecka. Ska bli riktigt skönt att slippa skämmas över denna fula design eftersom att vi [&hel ... Läs mer!

Resebokningen

resor

Vi driver Resebokningen.se som är en prisjämförelsetjänst för flygresor. Vårt mål är att hjälpa dig hitta billiga resor!

Exempel på våra sajter

Dream Builders
Hornsgatan 15
118 46 Stockholm