Poster taggade med ‘entreprenörskollo’

Entreprenörskollo 2011

2008 när jag och Andreas precis startat upp Dream Builders tog vi vår första resa till Långaveka (ett till inlägg). Då var fokus att komma ifrån vardagen och planera upp firmans framtid. Förra året gjorde vi en repris och bjöd denna gång in andra webbentreprenörer. Någon kom på namnet Entreprenörskollo 2010, och en tradition var [&hel ... Läs mer!

Länkpoker

En kväll under vårt besök på västkusten förra veckan bestämde vi oss för att lira poker. Vi hittade ett pokerset men visste inte vad vi skulle kör med för insats? Skulle vi lägga en liten slant var eller inget alls? Men sen bestämde vi oss för att betta betydligt mer och slänga in varsin länk [&hel ... Läs mer!

Entreprenörskollo 2010

I början av förra veckan samlades åtta glada entreprenörer för att diskutera webb, umgås, grilla och ha allmänt roligt. Tågbiljetterna bokade vi redan i april och platsen var mina föräldrars hus i Långaveka utanför Falkenberg. Vi hyrde en minibuss från från Rent-a-Wreck och den var så långt ifrån ”Wreck” man kan komma. De rekommenderas varmt [&hel ... Läs mer!

väg hem

De senaste tre dagarna har vi kört entreprenörskollo utanför Falkenberg (längre bloggpost kommer). Hur som helst så kör vi just nu arbete ombord på tåget tillbaka mot Stockholm. Andreas och Leo någonstans mellan Göteborg och Skövde. Anders och jag (man kan även se att Andreas inte jobbar, utan kollar Twit ... Läs mer!

Resebokningen

resor

Vi driver Resebokningen.se som är en prisjämförelsetjänst för flygresor. Vårt mål är att hjälpa dig hitta billiga resor!

Exempel på våra sajter

Dream Builders
Hornsgatan 15
118 46 Stockholm