Poster taggade med ‘Indien’

Vi deltar i 24hbc 2011

Vi fick tag i en reservplats till webbentreprenörskonferensen 24 hour business camp 2011. Eftersom att Andreas har barnen denna vecka fick jag ta den betungande rollen att representera Dream Builders på Yasuragi i Stockholm. Under 24 timmar ska vi deltagare, antingen i team eller själva, skapa och lansera ett webbprojekt. Förra gången lanserade vi Turistguider.se [&hel ... Läs mer!

Resereportage vid Cherai Beach

Nu har vi tagit oss till Cherai Beach utanfor Kochin for att gora ett reseresportage om omradet och om resorten Cherai Beach Resorts. Idag spenderades timtal  med att fota strand, hav, manniskor och omgivningar. Just nu sitter jag och skriver anteckningar over dagen som vi sedan anvander till att skriva klart textdelen av reportaget. Imorgon blir [&hel ... Läs mer!

Magsjuk i Indien

När jag vaknar upp första dagen i Chennai mår jag inte helt toppen. Jag mår lite illa men har faktiskt inte så ont i magen. Jag bestämmer mig för att vara på den ”säkra sidan” och ta ett besök på deras indiska toalett. Väl där börjar jag må ännu sämre och efter någon timme är [&hel ... Läs mer!

Två dagar i Chennai

 Efter våra hektiska och något jobbiga dagar i New Delhi så tog vi oss vidare till något mer (men bara lite) lugnare Chennai. Där är det i alla fall något mindre turisthetsigt.     Under de två dagar vi spenderade på denna ort så bodde vi hemma hos en medlem i vårt arbetslag, nämligen Muthu [&hel ... Läs mer!

Kvällen i Istanbul

Nu är vi framme i Istanbul. Tyvärr är det snöblandat regn ute så vi kunde inte ta de fina kvällsbilder vi planerat. Men vi har påbörjat informationstexten om vårt hotell, ätit en bit mat och bokat in ett Hamam till i morgon bitti. Ni som vill se bilder får läsa Andreas bloggpost eftersom att jag [&hel ... Läs mer!

Arlanda

Då sitter vi i Business loungen på Arlanda och väntar på flyget till Istanbul. Vår utsikt just nu Andreas njuter av fri Cola och snacks Själv jobbar jag hårt&# ... Läs mer!

Resan till Indien

Nu börjar det närma sig, på tisdag kl. 12.25 lyfter planet från Arlanda. Här kommer en kortare summering av vår plan för resan. Andreas har tidigare presenterat en liknande översikt i sin blogg. 1. Istanbul Vi kommer att börja vår resa med att göra ett dygnslångt stopp i Istanbul. Här kommer vi att ta bilder [&hel ... Läs mer!

Fördrink

Nu är det mindre än en vecka kvar tills det bär av till Indien för oss. Detta firades idag med en andra omgång av läkemedlet Ducural. Sk&ari ... Läs mer!

Resebokningen

resor

Vi driver Resebokningen.se som är en prisjämförelsetjänst för flygresor. Vårt mål är att hjälpa dig hitta billiga resor!

Exempel på våra sajter

Dream Builders
Hornsgatan 15
118 46 Stockholm