Poster taggade med ‘Julkalendern 2010’

Lucka 24

Då har vi kommit till julafton och under dagens lucka finner vi en liten julklapp till oss själva. Lucka 24 – Resebokningen Vi har i veckan släppt version 2 av vår resesajt Resebokningen. Nu testar vi allt live för att se så att allt inte bara fungerade i vår testmiljö. Vi har en hel del [&hel ... Läs mer!

Lucka 23

Dagens lucka går till en klockren tjänst för alla som på ett enkelt sätt vill kolla sin status hos Google. Lucka 23 – Gserp Så här dagen före dagen har vi valt att lyfta ett fantastiskt verktyg som hjälper dig hålla koll på de sökord och söktermer du arbetar med i Googles sökresultat. Med Gserp [&hel ... Läs mer!

Lucka 22

Julkalendern fortsätter vinterkylan, och medan vissa hotell då väljer att släcka ner, finns det andra som eldar på i kaminen. Lucka 22 – City Network Idag uppmärksammar vi det trevliga webbhotellet City Network. De har senaste året visat att de lyssnar på sina kunder och marknaden och anpassar sig efter det. Sådant behövs i denna [&hel ... Läs mer!

Lucka 21

Idag blir det en lucka till en konkurrent, men samtidigt till en mycket bra vän. Lucka 21 – Trafficlight Martin Peterffy som driver denna webbyrå i Stockholm vet vad han håller på med. Han är ruskigt duktig både på att designa webbplatser och att sedan koda dem till WordPress. I portfolion finns riktigt starka varumärken [&hel ... Läs mer!

Lucka 20

Det börjar dra ihop sig till jul, bara fyra luckor kvar efter denna… Lucka 20 – Blogvertiser Har du en blogg och vill tjäna pengar på att blogga? Då är Blogvertiser något för dig! Nätet myllrar av företag som vill att bloggare ska skriva om deras produkter/sajter/tjänster/etc. Om din blogg finns med i Blogvertisers register [&hel ... Läs mer!

Lucka 19

Även fjärde advent slår vi till med en lucka här på Dream Builders. Lucka 19 – Modegallerian Bakom lucka 19 gömmer sig alla klädfantasters favoritsajt Modegallerian. Grabbarna bakom denna sajt har gjort ett grymt arbete under flera år med denna sajt och numera ser man den liten överallt. Som t.ex på  stora modebloggar och i [&hel ... Läs mer!

Lucka 18

Dagens lucka riktar sig till alla er som planerar att baka något till julen. Lucka 18 – Bakrecepten.se Vår duktiga praktikant Johannes driver bland annat denna sajt full med recept på bröd, saffransbullar, julkaka m.m. Tyvärr är han lite dålig på att slänga upp nya recept nu innan jul, men det kanske är för att [&hel ... Läs mer!

Lucka 17

Dagens lucka bör besökas av alla som behöver ett sista-minuten-tips i julshoppingen. Lucka 17 – Strumpgalen Här hittar vi en galen nätbutik som säljer strumpor, nämligen Strumpgalen. Butiken drivs av Martin Kiland sedan ett tag tillbaka. Men han är inte den första galningen som säljer strumpor, Jakob här på Dream Builders inledde sin entreprenöriella karriär som [&hel ... Läs mer!

Lucka 16

Igår tipsade vi om recept till julmaten. Idag blir det ett tips om redskapen som behövs när du lagar den. Lucka 16 – Lykka.se Detta är en butik som säljer köksredskap på nätet. Bakom butiken står tre unga entreprenörer som förtjänar att lyckas. Vi önskar dem "lykka till" med försäljningen av knivar, potatisskalare, osthyvlar m.m. [&hel ... Läs mer!

Lucka 15

Nu är det hög tid att börja planera julmaten, och vad passar då bättre än att tipsa om en receptsajt i dagens lucka? Lucka 15 – Recepten.se kokbokens tid är förbi, nu gör väl de flesta en google-sökning istället? Recepten.se är en receptsamling där du hittar alla recept du behöver i jul. Mina måsten på [&hel ... Läs mer!

Resebokningen

resor

Vi driver Resebokningen.se som är en prisjämförelsetjänst för flygresor. Vårt mål är att hjälpa dig hitta billiga resor!

Exempel på våra sajter

Dream Builders
Hornsgatan 15
118 46 Stockholm