Poster taggade med ‘Kontoret’

Nymålat kontor

Denna vecka passade jag och Ninni på att måla om det stora rummet på Ringvägen 56. Vi tänkte att det var att passa på medan Andreas var på semester och innan Eline börjar hos oss. Först åkte alla stolar och övrigt bråte ut i köket. Med varsin roller, två hinkar färg och flera rullar maskeringstejp [&hel ... Läs mer!

Nu har vi flyttat till Ringvägen

Efter lite drygt 1 år på Hornsgatan 15 har vi nu flyttat till Ringvägen 56. Här kommer flytten i bilder: Gamla kontoret på 14 kvm blev för trångt.   Så i tisdags förra veckan tömde vi rummet... …och drog iväg till… …Ringvägen och vår nya lokal på 59 kvm.   Anders hjälpte till att justera [&hel ... Läs mer!

Nya datorer och städat kontor

Igår fick vi vår efterlängtade leverans av två nya datorer från Dell. Fram tills nu har vi suttit med varsin laptop vilket fungerat utmärkt för mig. Men för ett par veckor sedan provade jag Andreas dator i fem minuter och gav upp (tog väl minst 3 minuter att få igång webbläsaren). Jag har alltid undrat [&hel ... Läs mer!

Dagens arbete

En stor del av dagen har gått till administration. Räkningar och löner har betalats samt skatteverkets skattedeklaration har fyllts i. Jag har även sett till så att bokföringen är up to date. Utöver det har jag hunnit med att färdigställa två banners åt kunder samt fortsatt med genomgången av våra sajter. Bland annat har våra [&hel ... Läs mer!

Snart är Andreas semester slut

Just nu sitter (förhoppningsvis) Andreas på tåget till Stockholm efter att ha varit borta från jobbet i en och en halv vecka. Han har varit i sin andra hemstad Alanya (enda stället han reser till bortsett från alla ålandskryssningar?) i en vecka och förhoppningsvis hunnit få i sig en och annan kebab. Själva skulle jag [&hel ... Läs mer!

Nytt telefonnummer

Nu kompletterar vi våra (privata) mobiltelefoner med ett fast nummer direkt till företagets kontor. För att spara pengar valde vi ip-telefoni från Affinity Telecom och än så länge fungerar det över förväntan. Jag har ringt ett testsamtal till Andreas och ljudet var riktigt bra (inte alls lika burkigt som när jag hade ip-telefoni hemma en [&hel ... Läs mer!

Inflyttning på Hornsgatan 15

Då har vi äntligen flyttat in på ett gemensamt kontor efter att i nästan ett år suttit på varsitt håll, jobbat hemma hos varandra och i diverse bibliotek. Mobilt kontor är super, men inte i längden om man ska sitta och jobbar 8+ timmar om dagen, så vi är jätteglada över att vara på plats. [&hel ... Läs mer!

Resebokningen

resor

Vi driver Resebokningen.se som är en prisjämförelsetjänst för flygresor. Vårt mål är att hjälpa dig hitta billiga resor!

Exempel på våra sajter

Dream Builders
Hornsgatan 15
118 46 Stockholm