Poster taggade med ‘priskraft’

Resan till Indien

Nu börjar det närma sig, på tisdag kl. 12.25 lyfter planet från Arlanda. Här kommer en kortare summering av vår plan för resan. Andreas har tidigare presenterat en liknande översikt i sin blogg. 1. Istanbul Vi kommer att börja vår resa med att göra ett dygnslångt stopp i Istanbul. Här kommer vi att ta bilder [&hel ... Läs mer!

Testa Priskraft

Nu har vi äntligen lanserat betan av Priskraft. Ett mail ska ha gått ut till alla som gjort en intresseanmälan. Har du inte fått något mail eller om du missat att anmäla ditt intresse? Maila jakob@priskraft.se så skickar vi en inbj ... Läs mer!

Gott nytt år

Nu är det bara några timmar kvar av året.  Andreas och jag vill passa på att tacka alla våra bloggläsare, kunder, leverantörer och andra samarbetspartners för ett mycket bra 2009. Samtidigt passar en summering av året som gått bra, här kommer ett par milstolpar: Vi började arbeta heltid i företaget i slutet av Januari. De [&hel ... Läs mer!

Priskraft Preview

När jag kom till kontoret imorse satt denna postit på skärmen: Det var inte Andreas som varit framme och tyckte att jag behövde jobba hårdare. Nej, det var jag som igår fick nog av framkallnings– och pokersidor! Jag insåg att Priskraft fått alldelles för lite kärlek de senaste veckorna… Så nu skulle jag vika en [&hel ... Läs mer!

Sovmorgon och möte

Efter att vi låste kontoret igår hängde Andreas på mig hem och grillade hamburgare. Det blev förstås en del jobbsnack och mest var framtida strategier som diskuterades. Det börjar ju bli en del bollar i luften nu och förutom Priskraft, nisch och länkhanteringsverktyget har vi en del övriga projekt på gång. De senaste veckorna har [&hel ... Läs mer!

Priskraft, Priskraft och Priskraft

Våra dagar går nu främst åt till att sitta med vårt lilla kärleksbarn Priskraft. Nu är vi närmare än vi själva tror att lansera. Det ska bli så himla roligt, intressant och spännande att se vart vi kan ta denna lilla startup. Idag har vi suttit en stor del av dagen och gått igenom sajten [&hel ... Läs mer!

Nu kör vi igång med bloggandet

Andreas har under flera års tid bloggat regelbundet på bard.nu medan jag själv bara bloggat sporadiskt på min och min sambo Sofies gemensamma blogg. Men nu kör vi alltså igång med en gemensam företagsblogg. Här kommer vi att skriva om vad som händer i vårat företag och våra projekt. Till en början med blir det [&hel ... Läs mer!

Resebokningen

resor

Vi driver Resebokningen.se som är en prisjämförelsetjänst för flygresor. Vårt mål är att hjälpa dig hitta billiga resor!

Exempel på våra sajter

Dream Builders
Hornsgatan 15
118 46 Stockholm