Poster taggade med ‘Resor’

Nyhet på Resebokningen – Filtrera sökresultaten

Idag lanserar vi en läcker nyhet på Resebokningen som gör det ännu lättare att hitta exakt rätt resa. Vi lagt till en filtreringsfunktion där du kan anpassa sökresultaten efter dina kriterier. Du kan tex specificera: Vilka flygbolag du vill åka med Vilka resebyråer du kan tänka dig att boka hos Vilken prisnivå du kan tänka [&hel ... Läs mer!

Idag kom det visst 500 bagagebrickor!

Idag fick vi hem 500 bagagebrickor med Resebokningens logga tryckt på. Dessa ska vi använda i vår marknadsföring av tjänsten. Vad tycker ni om ... Läs mer!

Lite nyheter på Turistguider.se

Nu kan vi presentera lite nyheter på Turistguider.se   Ett par av punkterna fixade vi för en månad sen men de får ändå räknas som "nyheter" eftersom vi inte nämnt dem här innan. Självklart har vi bombat på med nya destinationer. Några exempel är reseguiden till Venedig,  en guide till Budapest och en guide till Göteborg. [&hel ... Läs mer!

Magsjuk i Indien

När jag vaknar upp första dagen i Chennai mår jag inte helt toppen. Jag mår lite illa men har faktiskt inte så ont i magen. Jag bestämmer mig för att vara på den ”säkra sidan” och ta ett besök på deras indiska toalett. Väl där börjar jag må ännu sämre och efter någon timme är [&hel ... Läs mer!

Kvällen i Istanbul

Nu är vi framme i Istanbul. Tyvärr är det snöblandat regn ute så vi kunde inte ta de fina kvällsbilder vi planerat. Men vi har påbörjat informationstexten om vårt hotell, ätit en bit mat och bokat in ett Hamam till i morgon bitti. Ni som vill se bilder får läsa Andreas bloggpost eftersom att jag [&hel ... Läs mer!

Arlanda

Då sitter vi i Business loungen på Arlanda och väntar på flyget till Istanbul. Vår utsikt just nu Andreas njuter av fri Cola och snacks Själv jobbar jag hårt&# ... Läs mer!

Resan till Indien

Nu börjar det närma sig, på tisdag kl. 12.25 lyfter planet från Arlanda. Här kommer en kortare summering av vår plan för resan. Andreas har tidigare presenterat en liknande översikt i sin blogg. 1. Istanbul Vi kommer att börja vår resa med att göra ett dygnslångt stopp i Istanbul. Här kommer vi att ta bilder [&hel ... Läs mer!

Fördrink

Nu är det mindre än en vecka kvar tills det bär av till Indien för oss. Detta firades idag med en andra omgång av läkemedlet Ducural. Sk&ari ... Läs mer!

Nästa vecka: 24 hour business camp

Nästa vecka drar jag och Andreas till 24 hour business camp på Hasseludden. Vi har redan nu vår idé relativt klar för oss och kommer under eventet att lansera sidan turistguider.se. Det kommer att bli en blandning mellan en reseguide och en avancerad webbkatalog. Varje resmål får en egen presentationssida med  information om resmålet, karta, [&hel ... Läs mer!

Dream Builders i Berlin

Nu var det över en vecka sedan vi kom hem från vår resa till Berlin. Andreas har redan rapporterat sin skildring så nu är det min tur. Anledningen till resan var främst för att träffa den person på Zanox som vi haft kontakt med under tillverkande av vår BMI-widget. Men vi hade också ett flertal [&hel ... Läs mer!

Resebokningen

resor

Vi driver Resebokningen.se som är en prisjämförelsetjänst för flygresor. Vårt mål är att hjälpa dig hitta billiga resor!

Exempel på våra sajter

Dream Builders
Hornsgatan 15
118 46 Stockholm