Poster taggade med ‘SEO’

Google analyserar språket vid sökning

I förra veckan upptäckte vi något mycket märkligt här på kontoret. Eline satt och gjorde research till vår sajt om spelmarker, och när hon sökte med frasen spelmarker historia fick hon bara upp en massa information om chips och chipstillverkare: Vad beror detta på? Jag började direkt luska i vad detta kunde bero på. Att [&hel ... Läs mer!

Vill du ha en gratis skraplott?

För inte så länge sedan lanserade vi på Dream Builders en sajt om gratis skraplotter som ett led i vår satsning på spelsidor. När vi höll på med designen upptäckte vi att det inte gick att köpa royaltyfria bilder på svenska skraplotter och knappt några på internationella. Det smidigaste då var att springa ner till [&hel ... Läs mer!

Nytt projekt – Länkhanteringsverktyg

Jag har länge varit frusterad över att det inte finns något bra verktyg för att ha koll på sina länkar. Visst kan man installera ett script som har koll på länkbyten och ha en lista över sålda länkar. Men det är inte optimalt! Vi på Dream Builders behöver ett verktyg som klarar av att hantera [&hel ... Läs mer!

Nya tågsajter

För några veckor sedan lanserade vi en sida om biltåg. Sedan tidigare fanns det en ganska seriös webbplats biltag.com och ungefär samtidigt som vi lanserade biltag.nu dök konkurrenten biltag.se upp. En tuff match alltså! Därför bestämde vi oss för att skapa ett litet nätverk med tågsajter. Det är nog inte fel att ha ett sådant [&hel ... Läs mer!

Bättre koll på våra innehållssidor

Allteftersom att vi har producerat egna innehållssidor har det blivit svårare och svårare att hålla koll på dem. Dessa frågor har på senaste tiden blivit allt vanligare; "När gav vi bingowebben en inlänk senast?", "Hur länge sen var det vi ändrade i texterna på ROTavdraget.net?" eller "Hade inte verkligen Köpa böcker en PR 2 sist [&hel ... Läs mer!

Ny innehållssida och väntan på den nya designen

Igår lanserade vi en ny innehållsajt om biltåg. På den presenterar vi fördelarna med biltåg samt lämpliga sträckor och destinationer. Vi har även listat olika kupétyper samt maten ombord. Detta tillsammans med snygga bilder gör att vi känner oss nöjda med sidan. Anledningen till att vi lanserade denna sajt är att just biltågsannonser har haft [&hel ... Läs mer!

Resebokningen

resor

Vi driver Resebokningen.se som är en prisjämförelsetjänst för flygresor. Vårt mål är att hjälpa dig hitta billiga resor!

Exempel på våra sajter

Dream Builders
Hornsgatan 15
118 46 Stockholm