Poster taggade med ‘turistguider.se’

Vi deltar i 24hbc 2011

Vi fick tag i en reservplats till webbentreprenörskonferensen 24 hour business camp 2011. Eftersom att Andreas har barnen denna vecka fick jag ta den betungande rollen att representera Dream Builders på Yasuragi i Stockholm. Under 24 timmar ska vi deltagare, antingen i team eller själva, skapa och lansera ett webbprojekt. Förra gången lanserade vi Turistguider.se [&hel ... Läs mer!

Lucka 9

Under lucka 9 presenterar vi återigen en av våra egna sajter. Sidan har haft svårt att accepteras av Google, men syns nu äntligen på topp 10 på termen reseguider. Lucka 9 – Turistguider Som våra trogna bloggläsare kommer ihåg så startade vi Turistguider.se under 24 hour business camp 2009. Sajten lever vidare och har blivit [&hel ... Läs mer!

Lite nyheter på Turistguider.se

Nu kan vi presentera lite nyheter på Turistguider.se   Ett par av punkterna fixade vi för en månad sen men de får ändå räknas som "nyheter" eftersom vi inte nämnt dem här innan. Självklart har vi bombat på med nya destinationer. Några exempel är reseguiden till Venedig,  en guide till Budapest och en guide till Göteborg. [&hel ... Läs mer!

Resan till Indien

Nu börjar det närma sig, på tisdag kl. 12.25 lyfter planet från Arlanda. Här kommer en kortare summering av vår plan för resan. Andreas har tidigare presenterat en liknande översikt i sin blogg. 1. Istanbul Vi kommer att börja vår resa med att göra ett dygnslångt stopp i Istanbul. Här kommer vi att ta bilder [&hel ... Läs mer!

Gott nytt år

Nu är det bara några timmar kvar av året.  Andreas och jag vill passa på att tacka alla våra bloggläsare, kunder, leverantörer och andra samarbetspartners för ett mycket bra 2009. Samtidigt passar en summering av året som gått bra, här kommer ett par milstolpar: Vi började arbeta heltid i företaget i slutet av Januari. De [&hel ... Läs mer!

här fungerar Turistguider.se

Detta är ett blogginlägg skapat under Dream Builders medverkande i 24 hour business camp 2009. Under 24 timmar skapar vi sajten turistguider.se som ska bli en avancerad blandning mellan reseguide och länkkatalog. Målet är att den ska samla nätets alla reseguider på samma ställe. Nu är sajten live efter 24 timmars utvecklande. Lite kort kan [&hel ... Läs mer!

Ny design för turistguider.se

Detta är ett blogginlägg skapat under Dream Builders medverkande i 24 hour business camp 2009. Under 24 timmar skapar vi sajten turistguider.se som ska bli en avancerad blandning mellan reseguide och länkkatalog. Målet är att den ska samla nätets alla reseguider på samma ställe.   Nu har vi fått en uppdaterad design från vår designer… [&hel ... Läs mer!

Första designförslaget

Detta är ett blogginlägg skapat under Dream Builders medverkande i 24 hour business camp 2009. Under 24 timmar skapar vi sajten turistguider.se som ska bli en avancerad blandning mellan reseguide och länkkatalog. Målet är att den ska samla nätets alla reseguider på samma ställe.   Nu har vi fått det första designförslaget:     Generellt [&hel ... Läs mer!

Designens struktur

Detta är ett blogginlägg skapat under Dream Builders medverkande i 24 hour business camp 2009. Under 24 timmar skapar vi sajten turistguider.se som ska bli en avancerad blandning mellan reseguide och länkkatalog. Målet är att den ska samla nätets alla reseguider på samma ställe.  Så här vacker blev vårt förslag till turistguider.se’s struktur  (Observera att [&hel ... Läs mer!

Nästa vecka: 24 hour business camp

Nästa vecka drar jag och Andreas till 24 hour business camp på Hasseludden. Vi har redan nu vår idé relativt klar för oss och kommer under eventet att lansera sidan turistguider.se. Det kommer att bli en blandning mellan en reseguide och en avancerad webbkatalog. Varje resmål får en egen presentationssida med  information om resmålet, karta, [&hel ... Läs mer!

Resebokningen

resor

Vi driver Resebokningen.se som är en prisjämförelsetjänst för flygresor. Vårt mål är att hjälpa dig hitta billiga resor!

Exempel på våra sajter

Dream Builders
Hornsgatan 15
118 46 Stockholm