Denna eftermiddag har jag suttit på ett tåg mellan Stockholm och Malmö. Jag lyckades komma över en tågbiljett för 7 kr på Tradera imorse 🙂 (det stod 0 kr i moms på biljetten, fuskar sj?) Perfekt när man vill hälsa på släkten. Jag har även köpt en tågbiljett hem med Veolia för 219 kr på söndag. Ska bli spännande att testa första alternativet nu när SJ-monopolet slopades igår.

För första gången fungerar också internet ombord utan några problem. Jag har inte betalt för det tidigare utan fått det när jag reser i 1:a klass (har de sämre täckning?). Eller kan det vara så att det blivit bättre? Jag har iaf suttit med Spotify på i tre timmar nu med bara tre mindre avbrott 🙂

Under eftermiddagen har jag dock hunnit göra klart en design till en roulettesajt, beställt lite artiklar, samt uppdaterat vår sida om körkort och ett par tågsidor. Jag har även skapat en offert till en kund och betat av lite av inkorgen (som är för full nu). Alla personliga mail besvarades redan igår men det finns fortfarande en del rapporter och automatiska mail som måste kollas.