Som de entreprenörer vi är så gillar vi att experimentera med olika sätt att tjäna pengar. Senaste är en 3-stegs metod som du kan följa nedan.

1.Drick extremt mycket Red Bull

Detta för att få extra energi och samtidigt bygga upp ett kapital i form av pantburkar. Denna del har jag och Anders stått för, och det har gått riktigt bra.

2. Fixa någon som går och pantar burkarna

Det var inga som helst problem att få både Jakob och Anders och gå en varsin omgång. Glada att få dryga ut sin kassa lite som ni kan se nedan. Resultatet, 38 härliga svenska kronor.

3. Hitta en kvarterskrog som har Jack Vegas

Vi behövde inte gå så långt innan vi hittade detta och nästan snubblade in och satt oss vid en spelmaskin och drog upp poker på skärmen. Vi tryckte varannan gång och trots Jakobs protester om dubblingar och tripplingar så trotsade Anders och jag honom och ca en och halv minut senare så var vi nere på 5 kr då Jakob lyckas dubbla det och sen dubbla igen. Då var det dags att ta en utbetalning tyckte Jakob och tryckte snabbt på knappen och sprang för att lösa ut den.

Eftersom att jag är huvudinvesterar i grunden så valde jag var 20 lappen skulle gå så snabbt upp på torget för att köpa Jordgubbar. Dock så uppstod ett problem. Jordgubbarna kostade 29 kr. Fan. Letade i fickan och där hittade jag en 5 kr som jag sköt till som en andra investering och sa till Jakob att pruta och han fick utan mycket arbete ner den till 25 kr med sin underbara charm.

Vilket äventyr. Noll kronor kvar. Nu börjar vi om. någon gång ska vi väl lyckas!

Taggar: , , , , ,