Idag har det hänt grejer. Vi började med ett mycket givande möte med en potentiell kund. För en gång skull var kunden insatt i alla möjligheter som webben kan erbjuda. Så utöver mötet blev det lite diskussion om sociala medier.

Efter det tog Andreas tag i ett projekt med en annan kund medan jag hjälpte våra nya grannar med bredbandet. Efter mycket testande kom vi fram till att det måste ha varit kabeln mellan deras rum och nätverksskåpet som gått sönder. Nu ligger det en tillfällig kabel i korridoren men de kan iaf arbeta.

På eftermiddagen fick vi besök av Anton Malmberg som hade vägarna förbi och ville se det nya kontoret. Vi snackade lite om ett projekt med muggar som han är inblandad i och han fick även en liten förhandsvisning av Priskraft. Sen tog vi en promenad till Gamla stan och åt glass i det härliga vädret.

Sammanfattningsvis har mycket av dagens tid har således gått åt till nätverk och nätverkande. Imorgon är ambitionen att jag ska ta tag i bokföringen, förhoppningsvis blir det mycket lättare nu när man har en skrivare direkt kopplad till datorn.