Igår bokade Andreas och jag en riktigt billig resa till Berlin mellan den 31 augusti och 2 september. Nu bjuder vi in fler internetentreprenörer att följa med. Det blir tre heldagar med trevligt sällskap och utgång i den tyska huvudstaden. Men det bästa med allt är att biljettpriset bara blev 1 kr 🙂 Om du också vill hänga med så är det följande information som gäller.

Flyget

Vi åker med Ryanair från Skavsta den 31 augusti klockan 06.30. Vi åker tillbaka från Berlin 21.55 den 2 september. (Boka innan den 16 juli om du vill resa för 1 kr.)

Boende

Om någon vecka när vi vet ungefär villka som ska med bokar vi boende. Mitt förslag är att vi tar in på något centralt beläget hostel. Det brukar vara prisvärt och bli ganska bra stämning. Funkar det? Eller vill ni hellre ta in på hotell?

Deltagare

Jag och Andreas är ju givna. Dessutom hänger Jonny med och troligtvis även Martin (han har en biljett iaf). Dessutom vet vi flera som är intresserade. Skriv en kommentar om du också följer med!

Förslag

Eftersom att planet går sjukt tidigt på morgonen har jag ett litet förslag. Vi bokar in oss på flygplatshotellet kvällen innan så blir vi lite mer utvilade. Det blir inte så farligt dyrt heller om vi tar 4-bäddsrum. Låter det som en bra idé?

 

 

Taggar: , ,