Nästa vecka drar jag och Andreas till 24 hour business camp på Hasseludden. Vi har redan nu vår idé relativt klar för oss och kommer under eventet att lansera sidan turistguider.se. Det kommer att bli en blandning mellan en reseguide och en avancerad webbkatalog. Varje resmål får en egen presentationssida med  information om resmålet, karta, valutakurser, bilder, väderinformation m.m. Dessutom visas de nätbaserade reseguider som finns om denna destination samt rubriker på deras huvudartiklar.

Mer information om sajten kommer som bloggposter under eventet. Då presenterar vi lite mer tekniskt om hur vi bygger varje del samt lite annat skvaller från 24hbc.

Som ni ser har redan tjuvstartat lite med att ta fram en logga samt beställt lite material baserat på denna. Vad vi också ska hinna göra är väl att till hälften skriva klart ett par pressmeddelanden samt en mer detaljerad idébeskrivning.

 

 

Driver du någon reseguide idag? Skriv en kommentar med URL till denna så ser vi till att du blir en av de första som listas på turistguider.se!

Taggar: , , , , , ,