Som ni säkert har märkt så har vi sedan någon vecka tillbaka i tiden en ny design på denna sida. Nu har de flesta små buggar tagits bort och igår offrade jag lite tid till att översätta wordpresstemat. Nu är det egentligen bara startsidan kvar, den ska snyggas till få ny text så att vårt företag är lite bättre beskrivet. Jag vill även ha en bild på mig och Andreas där också men jag kunde inte hitta en enda där vi båda är med. Eftersom att han är i Alanya och solar den här veckan kan jag inte knäppa någon ny bild heller. Utöver det måste vi även köra en genomgång av övriga undersidor och fylla på med en massa bilder. Sen måste designen valideras också… Men som ni vet blir en webbplats aldrig klar så jag får nog ta och förklara denna design invigd nu.

Om det är någon som har kommentarer på (små) förbättringar som vi kan göra på den nya designen, skriv det gärna nedan.

Taggar: , ,