När jag kom till kontoret imorse satt denna postit på skärmen:

Det var inte Andreas som varit framme och tyckte att jag behövde jobba hårdare. Nej, det var jag som igår fick nog av framkallnings– och pokersidor! Jag insåg att Priskraft fått alldelles för lite kärlek de senaste veckorna… Så nu skulle jag vika en heldag åt Priskraft.

Dett föll i och med att jag kollade mailen… …nya uppdrag och saker som skulle fixas. Priskraft-dagen var förstörd

Möten, räkningar som skulle betalas, msn-chattande, lönsamhetsberäkningar för ett ev. nytt kontor (ja, vi behöver mer yta och kanske flyttar), svar i telefon, felsökning av vår gamla BMI-widget, svar på mailen, m.m.

Runt 17 fick jag nog och tog tag i Priskraft (får fixa en offert och svara på mer mail imorgon förmiddag). Under ett par timmar lyckades jag fylla programmerarnas to do lista med en del småfix (mest språkfel som jag inte kunde rätta till själv). Men nu börjar det faktiskt se riktigt bra ut  Jag tror (=vet) iofs att det är en del pill kvar i butiks-delen (där e-handlarna loggar in och lägger till produkter). Men en betatestning bör komma igång senast måndag (beror på om jag hinner skriva instruktioner till programmerna imorgon ang. detta). Här får ni iaf en bra preview:

priskraft produktsida

 

Vill du vara med och betatesta? Se till att anmäla dig på Priskraft.se!

Taggar: , , ,