Nu börjar det närma sig, på tisdag kl. 12.25 lyfter planet från Arlanda. Här kommer en kortare summering av vår plan för resan. Andreas har tidigare presenterat en liknande översikt i sin blogg.

1. Istanbul

Vi kommer att börja vår resa med att göra ett dygnslångt stopp i Istanbul. Här kommer vi att ta bilder och samla ihop information till den reseguide till Istanbul som vi kommer att lansera till fullo under våren (just nu är den inte så mycket att hurra för). Förhoppningsvis kan vi efter vårt besök också finslipa Turistguider.se’s reseguide till Istanbul och kanske även lägga till lite information om Turkiet.

2. New Delhi

Två hela dagar får vi till en början med i New Delhi. Första dagen kommer att börja med en hotelljakt, vi har fått tips om att åka till Pahar Ganj och boka först när vi sett rummet. Annars blir det mest "tidsomställning" och lite research för Turistguiders guide till New Delhi.

3. Chennai

Under två hela dagar kommer vi att bo hemma hos vår Muthu som är vår expert på WordPress. Vi har blivit lovade hans mammas grytor och en guidning av staden. Ska bli kul och relationsbyggande att äntligen få träffa Muthu i verkligheten. På kvällen dag två hoppar vi på nattåget som tar oss vidare till Kochi. Att fixa tågbiljetter från Sverige är inte det lättaste, men som tur är hjälpte Muthu oss med det

4. Kochi

Kochi kommer att vara basen under mer än en vecka. Här bor och jobbar våra php-programmerare som vi kommer att försöka umgås så mycket som möjligt med. Bland annat blir det en del jobb med Priskraft, men även Resebokningen står på agendan. Ett par dagar kommer vi också att ta ledigt och åka på en tur på Backwaters som tydligen ska vara en riktig upplevelse.

5. New Delhi

Vi slutar vi vår resa i Indien med ytterligare två dygn i New Delhi innan det bär av hemåt igen.

 

Självklart kommer du kunna följa oss på resan i denna blogg. Vi hoppas hinna med minst ett par bloggposter per ställe vi besöker!

Taggar: , , ,