Just nu sitter (förhoppningsvis) Andreas på tåget till Stockholm efter att ha varit borta från jobbet i en och en halv vecka. Han har varit i sin andra hemstad Alanya (enda stället han reser till bortsett från alla ålandskryssningar?) i en vecka och förhoppningsvis hunnit få i sig en och annan kebab. Själva skulle jag också vilja resa utomlands men det blir tidigast i höst som det ser ut nu.

För att jag inte skulle vara så ensam på kontoret bjöd jag under förra veckan in min gamla klasskompis Daniel. Han satt med mig tisdag-torsdag och sökte jobb samtidigt som han höll mig sällskap. Efter de dagarna kan jag konstatera att det var tur att jag satsade på att köra eget efter min examen i januari. Arbetsmarknaden för nyexamirerade företagsekonomer är inte direkt ljus i dagsläget… Det blev inget nytt jobb för Daniel förra veckan heller så om det är någon som behöver en duktig marknadsförare (bl.a. på omvärldsanalyser, pressmeddelanden & produktlanseringar) för fast anställning eller hjälp med mindre uppdrag – Skicka ett mail till mig!


Daniel arbetar flitigt med att söka jobb.

I torsdags eftermiddag fick Daniel och jag besök av ännu en gammal klasskompis. Då var det Katarinas tur att komma och se hur vi hade det. Det blev en timmas lägesuppdatering och allmänt snack, perfekt avrundning på torsdagen.


Katti på besök.

 

Btw kan jag säga att Andreas kommer att möte ett helt tomt skrivbord när han dyker upp om någon halvtimme. Jag var tvungen att rensa "lite " för att Daniel skulle få plats. För en gång skull har vi alltså ett representabelt kontor

Taggar: , ,