Vi fick tag i en reservplats till webbentreprenörskonferensen 24 hour business camp 2011. Eftersom att Andreas har barnen denna vecka fick jag ta den betungande rollen att representera Dream Builders på Yasuragi i Stockholm. Under 24 timmar ska vi deltagare, antingen i team eller själva, skapa och lansera ett webbprojekt. Förra gången lanserade vi Turistguider.se (läs mer om det här).

Denna gång är målet att få igång sajten Tidsskillnad.nu (en domän som lite för länge legat outvecklad i sajtlistan). Ambitionen just nu är att det ska bli en sajt där du kan få reda på vad klockan är runt om i världen och sen jämföra tiden mellan två destinationer. Jag har precis gjort en designstruktur och något åt det här hållet är målet:

Designstruktur - Tidsskillnad.nu

Om knappt 22,5 timmar får vi reda på hur det gick och om sajten ens liknar ovanstående bild…. Till min hjälp har jag vårt utvecklingsteam i Indien som gör grovjobbet i programmerandet.

 Starten har gått på 24hbc
Bredvid mig sitter Anders Granström (till vänster) som jobbar med att få upp Writers.se, vilket ska bli en arbetsförmedling för skribenter. Vid samma bord sitter även Magnus Nordlander och Jon Gotling (de två grabbarna i mitten) som har för avsikt att lansera stoxs.se, där man ska kunna få aktietips via sms.

Vidare rapport från 24hbc kommer…

Taggar: , , , , , ,