Vad ska du packa med dig i väskan?

Brukar du glömma saker i packningen när du ska ut och resa? Nu släpper vi en helt ny tjänst som hjälper dig att komma ihåg vad du ska packa med dig.

Packlista.com fyller du i vart du ska åka, ungefärlig reslängd, hur länge du ska vara borta och vad du ska göra på resan. Sen genererar vi ett förslag på en packlista baserat på dina val. Sen är det självklart upp till användaren att sålla bort saker som han/hon inte behöver och även lägga till saker som vi missat. Vi vägleder som sagt bara vad som ska läggas i resväskan.

Vi behöver din hjälp!
Vi har försökt fylla databasen så gott det går med produkter. Men vad har vi missat? Testa gärna att göra ett par sökningar och rapportera vad vi missat genom att kommentera detta inlägg.

Vidareutveckling
Vi vet att vi inte har en perfekt tjänst än (för det får man aldrig). Men vi har planer på dessa förbättringar;

  • Bättre utskriftsmöjligheter
  • Möjlighet till att spara/maila sin lista
  • Enklare drop-down för länder

Har du fler idéer eller önskemål tar vi gärna emot dem med!

Om Packlista.com
Vi på Dream Builders har utvecklat tjänsten tillsammans med Cycledev AB. Tanken bakom packlista.com är först och främst att generera besökare till Resebokningen.se på ett kvalitativt sätt. Vi har ju redan idag ett gäng kvalitativa reseguider som gör detta, men med en sådan här tjänst vill vi höja kvalitén ytterligare en nivå. Vårt mål är att under året släppa minst en sajt till som hjälper resenärer till enklare resor. Mer om det när den sajten lanseras

Taggar: , ,