De senaste dagarna har jag tagit hjälp av vår lista med siter och gjort en hel del uppdateringar. Bland annat har jag kollat så att alla affiliate-länkar fortfarande stämmer och lagt till nya där det varit möjligt. Till några av våra äldsta sidor som kopamobil.se och kopafilm.se har jag också beställt ett par nya artiklar. Syftet med dessa är främst att de ska matcha nya affiliate-program som jag tror kan konvertera. Samtidigt som jag gick igenom alla webbplatser passade jag på att länka runt lite mellan dem. Där blev jag återigen frustrerad över att det inte finns något bra program som håller koll på alla ens länkar, så jag beslutade mig för att beställa ett. Mer information om detta kommer 🙂

Förmiddagen idag har ägnats åt att uppdatera dreambuilders.se. Många av er har säkert skrattat åt förstasidan som länge innehållit brutna bilder och oklara texter. Nu ska den förhoppningsvis ge ett lite bättre intryck. Vi får se om jag fortsätter och uppdaterar sidan om mig under eftermiddagen?

I tisdags lanserade jag också en ny sida till nätverket. Det blev en sida om roulette och designen är (liksom flera av de senaste) skapade i programmet Artisteer. Jag vet att sidorna inte blir riktigt lika proffsiga som när vi lägger ut arbetet till våra riktiga designer. Men pengarna är inte obegränsade och med detta program får vi iaf möjligheten att anpassa utseendet lite efter innehållet.

Taggar: , , , , ,