Jakob tror att han kan få en sajt att konvertera bättre än vad jag kan! Har du hört något värre? Normalt sett slår vi våra kloka hjärnor ihop och gör en lite del var av en webbplats men nu så har han utmanat mig och en liten intern tävling har således dragits igång.

Tävlingen handlar om att dra igång en varsin sajt, i samma nisch, med samma erbjudande och med samma design. Resten är upp till var och en att göra som denne vill. I stort så handlar det alltså om att onpage-optimera webbplatsen så bra som möjligt, både i SEO- och användarsynpunkt.

Nischen vi har valt är ”gratis framkallning” då det är ett område som normalt konverterar väldigt bra.  Folk vill inte ha sina favoritbilder digitala så de vill hellre framkalla bilder och sätter in dem i sina fotoalbum.

Vinnaren blir den som 1 Juni har omsatt flesta avslut fram tills dess i det affiliate-program vi väljer att använda. Ni kan följa denna spännande tävling här på bloggen eller på våra sajter, Framkallningen (Andreas) och Framkalla bilder (Jakob).

Taggar: , , , , , , , , , , , ,